• +31 (0)40 7820020

Menu Close

Sales Trainee

Our future is yours!

Een glansrijke start voor jouw carrière?

Ons traineeprogramma biedt kansen en mogelijkheden voor trainees met een commerciële instelling.

Bridge Polymers
Bridge Polymers is een jong, snel groeiend handelsbedrijf in plastic, waarbij de focus ligt op handel in Polyethyleen en Polypropyleen. Onze leveranciers zijn wereldwijd opererende producenten van polyolefinen. Werken bij Bridge Polymers betekent werken in een open en informele omgeving, waar samenwerken hoog in het vaandel staat.

Functie
Werken binnen Bridge Polymers is werken aan jouw eigen toekomst binnen een dynamische bedrijf. Dat geldt met name voor de jonge Hbo’er / Wo’er die wij nu zoeken voor dit commercieel traineeship. Hoe jouw route verloopt en waar jouw eindpunt ligt, bepaal je voor een belangrijk gedeelte zelf. Als trainee start je in ons training-on-the-job-programma. Dit ontwikkeltraject geeft je de mogelijkheid om verschillende onderdelen van het bedrijf te zien waarbij je jouw kennis en vaardigheden op diverse gebieden verder kunt ontwikkelen. Een gedegen inwerkprogramma, interne opleiding en training om je verder te kwalificeren en coaching door een ervaren manager zijn uiteraard vaste onderdelen van deze baan.

Een uitstekend perspectief derhalve en het is aan jou om jouw beloftes waar te maken. Om als trainee bij Bridge Polymers BV aan de slag te gaan:

  • Heb jij een HBO / WO-studie succesvol afgerond of sta je op het punt om deze succesvol af te ronden;

  • Ben je zelfstandig, ambitieus, commercieel, proactief en kan je onder druk presteren;

  • Ben je mondeling en schriftelijk vaardig in Nederlands, Engels én minimaal een andere taal.

Bridge Polymers BV biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf – op basis van je persoonlijke groei – invloed hebt op je salarisontwikkeling.

Is dit traineeprogramma de eerste mijlpaal in jouw carrière of sta je aan het begin van je carrière?

Dan nodigen we je uit te solliciteren, dit kun je doen door jouw motivatie en CV te mailen naar: nf@bridgepolymers.eu

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Niek Feron (Sales director) tel 040-78200 20

Contact Us