• +31 (0)40 7820020

Menu Close

Supply Chain Coordinator

Onze toekomst is jouw toekomst!

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? 

WIJ! zijn op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Coordinator  

Een spin in het web is een standaard uitdrukking maar komt wel tot zijn recht in deze functie.

Voor ons kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar de perfecte match die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden en niet vies is van hard werken.


Wie zijn WIJ!?
WIJ! zijn Bridge Polymers, een bedrijf wat handelt in kunststof. We hebben warehouses vol met …. KORRELS! Deze kunststof korrels gebruiken onze klanten om hun producten te creëren. Onze suppliers zijn petrochemische multinationals en onze grootste focus ligt op het handelen in polyethyleen en polypropyleen.
Bridge Polymers heeft wereldwijd meerdere vestigingen, maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven. De markt waarin we opereren wordt gekenmerkt door snelle handel. 

De fijne, eerlijke en straightforward mentaliteit binnen ons bedrijf maakt dat wij ook optimaal kunnen presteren binnen de hectiek die komt kijken bij de snelle handel in onze markt. 

We zijn flexibel en werken met korte communicatie lijntjes, zodat we altijd on top of the business blijven!

 

Al geïnteresseerd? kijk zeker alvast even op onze site : www.bridgepolymers.eu 

 

Wie ben JIJ?

Voor deze baan zoeken we niet per se naar iemand met al vele jaren ervaring. Wel zijn we op zoek naar iemand die klaar is voor een nieuwe uitdaging en volgende stap in zijn/haar carrière en iemand die stiekem best lekker gaat op een beetje chaos. In de hectiek van de dag bewaar jij het overzicht en de rust om zaken gestructureerd af te handelen. Je bent een echte regelaar en je staat stevig in je schoenen.

We vragen van jou het volgende:

 

 • Een afgeronde opleiding, minimaal HBO of Universitair (in de richting Business/Management)
 • Minimaal 1 jaar werkervaring
 • Secretariële en communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse spreek- en schrijfvaardigheden; daarbij is het beheersen van een extra taal een groot pluspunt! 
 • Je denkt en handelt niet in hokjes en binnen kaders, maar bent juist in staat om het grote plaatje te zien 
 • Je bent assertief, flexibel en functioneert prima binnen een hectische omgeving 
 • Een proactieve en behulpzame houding, waarbij je bereid bent in te springen en anderen te helpen als het bedrijf daarbij gebaat is. 
 • Groot (mede-) verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Jouw functie in een notendop: 

Je grootste verantwoordelijkheden in deze functie liggen binnen de werkzaamheden op de Supply Chain afdeling, echter verwachten we van je dat je ook meedenkt en meewerkt binnen andere afdelingen (zoals bijv. Finance en Logistics) zodat het bedrijf als geheel zo optimaal mogelijk kan presteren. Uiteraard word je hierin begeleid en ingeleerd waar nodig, zodat je alle ins en outs van het bedrijf zo goed mogelijk leert kennen en hiermee aan de slag kan.  

 

Elke dag is anders binnen Bridge Polymers en ‘s ochtends kunnen we vaak moeilijk voorspellen met welke exacte werkzaamheden we in de middag bezig zullen zijn. Dit komt door de snelle en hectische markt waarin we opereren.

Echter, een aantal vaste taken binnen de functie zijn:

 • inkooporder management 
 • voorraadbeheer
 • product allocatie planning
 • beheer van quality control documentatie
 • constante communicatie met alle vestigingen wereldwijd voor een optimaal verkoopproces 

WIJ!

Omdat WIJ! niet van eenrichtingsverkeer houden hebben wij als tegenprestatie het volgende voor jou in petto:

Natuurlijk een mooi bureau zodat je er gezellig bij zit in ons hippe pand, met hele leuke collega’s in een echte brabantse sfeer!
Uiteraard ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden EN secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een laptop en telefoon, daarnaast staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Er worden meerdere tripjes, lunches, en dagjes weg georganiseerd.

 

Ben JIJ! enthousiast geworden? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Esli Plompen: ep@bridgepolymers.eu

Contact Us