• +31 (0)40 7820020

Menu Close

Junior Supply chain

Our future is yours!

Een glansrijke start voor jouw carrière?

Heb je altijd al willen werken in een snel en dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is en de dagen voorbij vliegen!?

Bridge Polymers is een jong, snel groeiend handelsbedrijf in plastic grondstoffen, waarbij de focus ligt op handel in polyethyleen en polypropyleen. Onze leveranciers zijn wereldwijd opererende producenten van polyolefinen. Werken bij Bridge Polymers betekent werken in een open en informele omgeving, waar goede samenwerking hoog in het vaandel staat.

Functie

Werken binnen Bridge Polymers is werken aan jouw eigen toekomst binnen een dynamische bedrijf. Dat geldt zeker voor de jonge hbo’er/ wo’er die wij nu zoeken voor deze uitdagende rol. Hoe jouw route verloopt en waar jouw eindpunt ligt, bepaal je voor een belangrijk gedeelte zelf. Als junior supply chain start je in ons training-on-the- job-programma. Dit ontwikkeltraject geeft je de mogelijkheid om midden in het bedrijf te staan waarbij je jouw kennis en vaardigheden op diverse gebieden verder kunt ontwikkelen. Een
gedegen inwerkprogramma, interne opleiding en training om je verder te kwalificeren en coaching door een ervaren manager zijn uiteraard vaste onderdelen van deze baan. Een uitstekend perspectief derhalve en het is aan jou om jouwbeloftes waar te maken.

Om als junior supply chain bij Bridge Polymers aan de slag te gaan zoeken we dit in jou:
– Je hebt een HBO of WO (business) studie succesvol afgerond
of je staat op het punt om deze succesvol af te ronden;

– Je bent zelfstandig, ambitieus, commercieel, proactief en kan onder druk presteren;

– Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in Nederlands, Engels én minimaal één andere taal.

Bridge Polymers biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij je
zelf – op basis van je persoonlijke groei – invloed hebt op je salarisontwikkeling.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren, dit kun je doen door jouw motivatie en CV te mailen naar: ep@bridgepolymers.eu
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Esli Plompen (Office manager) tel 040-78200 20

Contact Us