• +31 (0)40 7820020

Menu Close

Assistent Controller

Our future is yours!

Ben jij als financieel medewerker of (assistent) controller op zoek naar een bedrijf waar je verder kan groeien? Beheers je de Engelse taal en woon je in de buurt van het mooie Eindhoven? Dan is Bridge Polymers op zoek naar jou ter uitbreiding van ons Finance team! 

Maar allereerst wie zijn wij?

Wij zijn Bridge Polymers, een internationale onderneming met meerdere vestigingen in Europa en daarbuiten. Wij handelen in polyolefins, iets waar je waarschijnlijk nog niet van gehoord hebt, maar toch heb je er iedere dag mee te maken. Het zijn soorten kunststof met honderden verschillende toepassingen. Deze kunststof korrels gebruiken onze klanten om hun producten te creëren. Onze suppliers zijn wereldwijde producenten van petrochemicaliën en onze grootste focus ligt op de handel in polyethyleen en polypropyleen.

Bridge Polymers heeft wereldwijd meerdere vestigingen in o.a. Spanje, Polen, Roemenië, Amerika en Turkije, maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven. De markt waarin we opereren wordt gekenmerkt door snelheid. De fijne, eerlijke en straightforward mentaliteit binnen ons bedrijf maakt dat wij ook optimaal kunnen presteren binnen de hectiek die komt kijken bij de snelle handel in onze markt. We zijn flexibel en werken met korte communicatie lijntjes, zodat we altijd on top of the business blijven!

De Functie

In deze functie verwerk jij als onderdeel van de Finance afdeling de volledige financiële administratie van diverse rechtspersonen. Je analyseert (financiële) transacties en signaleert afwijkingen. Je ondersteunt bij het opstellen van de periodieke rapportages en audits, zoals maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Daarnaast beheer je het werkkapitaal en de liquiditeitspositie. Je hebt veel contact met binnen- en buitenlandse salesmedewerkers om verkooporders zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

 Wat vragen wij van jou?

  • HBO of MBO+ werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent flexibel en vind het niet erg om extra taken op je te nemen
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en professionele bekwaamheid in de Engelse taal, in woord en geschrift
  • Een positieve can-do mentaliteit
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Wat kun je van ons verwachten?

Omdat wij niet van eenrichtingsverkeer houden, bieden wij het volgende aan: Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Een fijn bureau in ons mooie kantoor, een afwisselende baan met fantastische collega’s en een nuchtere sfeer! En natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, en telefoon van de zaak. Verder kun je tijdens de gezamenlijke lunchpauze het opnemen tegen je collega’s bij darten, tafelvoetbal en Mariokart!

Ben je geinterreseerd? dan stuur snel je CV naar hr@bridgepolymers.eu en hopelijk drinken wij dan snel een kop koffie samen!

Contact Us