• +31 (0)40 7820020

Menu Close

Finaniceel Administratief Medewerker

Our future is yours!

Jouw baan?

Ben jij net afgestudeerd op financieel gebied en opzoek naar je eerste grote uitdaging? Of heb jij al enige ervaring en ben je op zoek naar een bedrijf waar je kan groeien? Beheers je de Engelse taal,woon je in de buurt van het mooie Eindhoven? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Maar allereerst wie zijn wij?

Wij zijn Bridge Polymers, een bedrijf wat handelt in kunststof. We hebben warehouses vol met …. KORRELS! Deze kunststof korrels gebruiken onze klanten om hun producten te creëren. Onze suppliers zijn wereldwijde producenten van petrochemicaliën en onze grootste focus ligt op het handelen in polyethyleen en polypropyleen.
Bridge Polymers heeft wereldwijd meerdere vestigingen, maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven. De markt waarin we opereren wordt gekenmerkt door snelheid.

De fijne, eerlijke en straightforward mentaliteit binnen ons bedrijf maakt dat wij ook optimaal kunnen presteren binnen de hectiek die komt kijken bij de snelle handel in onze markt. We zijn flexibel en werken met korte communicatie lijntjes, zodat we altijd on top of the business blijven!

In deze functie ga jij je bezighouden met het uitvoeren van werkzaamheden binnen de crediteurenadministratie. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van tussenrekeningen. Je hebt veel contact met de binnenlandse en buitenlandse salesmedewerkers om verkooporders zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ondersteun je bij de maand – en jaarafsluiting, rapportages en de accountantscontroles. Een veelzijdige functie met ruimte voor initatief en veel ontwikkelmogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

HBO of MBO+ werk- en denkniveau

1 Jaar ervaring in een soort gelijke functie

Verwerken van inkoopfacturen en voorbereiden van betalingen.

Controleren van verkooporders en kredietlimieten.

Onderhouden van tussenrekeningen.

Voorbereiden van diverse aangiften (intrastat, belastingen).

Ondersteunen bij maand- en jaarafsluiting en accountantscontroles.

Je bent flexibel en vind het niet erg om extra taken op je te nemen

Uitstekende kennis van de Nederlandse en professionele bekwaamheid in de Engelse taal, in woord en geschrift

Een positieve can-do mentaliteit

Goede sociale en communicatievaardigheden

Omdat wij niet van eenrichtingsverkeer houden, bieden wij het volgende aan: Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Een fijn bureau in ons mooie kantoor, een afwisselende baan met fantastische collega’s en een nuchtere sfeer! En natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, en telefoon van de zaak. Verder kun je tijdens de lunchpauze het opnemen tegen je collega’s bij darten, tafelvoetbal en Mariokart!

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV of neem contact op met Esli Plompen ( ep@bridgepolymers.eu )

Contact Us