• +31 (0)40 7820020

Menu Close

Sales Trainee

Our future is yours!

Een glansrijke start voor jouw carrière?

Ons traineeprogramma biedt kansen en mogelijkheden voor trainees met een commerciële instelling.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bridge Polymers, een internationale onderneming met meerdere vestigingen in Europa en daarbuiten. Wij handelen in polyolefins, iets waar je waarschijnlijk nog niet van gehoord hebt, maar toch heb je er iedere dag mee te maken. Het zijn soorten kunststof met honderden verschillende toepassingen. Deze kunststof korrels gebruiken onze klanten om hun producten te creëren. Onze leveranciers zijn wereldwijde producenten van petrochemicaliën en onze grootste focus ligt op de handel in polyethyleen en polypropyleen.

Bridge Polymers heeft wereldwijd meerdere vestigingen in o.a. Spanje, Polen, Roemenië, Amerika en Turkije, maar ons hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven. De markt waarin we opereren wordt gekenmerkt door snelheid. De fijne, eerlijke en straightforward mentaliteit binnen ons bedrijf maakt dat wij ook optimaal kunnen presteren binnen de hectiek die komt kijken bij de snelle handel in onze markt. 

We zijn flexibel en werken met korte communicatie lijntjes, zodat we altijd on top of the business blijven! 

Functie
Werken binnen Bridge Polymers is werken aan jouw eigen toekomst binnen een dynamische bedrijf. Dat geldt met name voor de jonge Mbo’er/Hbo’er  die wij nu zoeken voor dit commercieel traineeship. Hoe jouw route verloopt en waar jouw eindpunt ligt, bepaal je voor een belangrijk gedeelte zelf. Als trainee start je in ons training-on-the-job-programma. Dit ontwikkeltraject geeft je de mogelijkheid om verschillende onderdelen van het bedrijf te zien waarbij je jouw kennis en vaardigheden op diverse gebieden verder kunt ontwikkelen. Een gedegen inwerkprogramma, interne opleiding en training om je verder te kwalificeren en coaching door een ervaren manager zijn uiteraard vaste onderdelen van deze baan.

Een uitstekend perspectief derhalve en het is aan jou om jouw beloftes waar te maken. Om als trainee bij Bridge Polymers BV aan de slag te gaan:

Heb jij een HBO / WO-studie succesvol afgerond of sta je op het punt om deze succesvol af te ronden;

Ben je zelfstandig, ambitieus, commercieel, proactief en kan je onder druk presteren;

Ben je mondeling en schriftelijk vaardig in Nederlands, Engels én minimaal een andere taal.

 

Bridge Polymers BV biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf – op basis van je persoonlijke groei – invloed hebt op je salarisontwikkeling.

Is dit traineeprogramma de eerste mijlpaal in jouw carrière of sta je aan het begin van je carrière?

Wat kun je van ons verwachten?

Omdat wij niet van eenrichtingsverkeer houden, bieden wij het volgende aan: Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Een fijn bureau in ons mooie kantoor, een afwisselende baan met fantastische collega’s en een nuchtere sfeer! En natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, en telefoon van de zaak.Verder kun je tijdens de lunchpauze het opnemen tegen je collega’s bij darten, tafelvoetbal en Mariokart!

Contact Us